"Een mooier muziekcadeau dan PianoVibratieBeleving bestaat niet." Irene Annink"

Close Icon
   
Contact Info     T 0527-252798 M 06-21497769

Jan Groot   arrow

DSC_6969.1

Pianovibratiebeleving
Het is een combinatie van luisteren en voelen. Een sessie kan rustgevend zijn, meditatief, maar ook (re)vitaliserend. Vantevoren wordt de te spelen muziek afgestemd op jouw wensen en behoeften. De sessie begint dan ook met een kort verkennend en inleidend gesprek. Ik geef het, jij ontvangt het, maar het is een wisselwerking. Zo kun je de muziek heel persoonlijk ervaren tot een dimensie dichterbij. Een sessie duurt 60 tot 90 minuten.

Pianobegeleiding
Jan Groot heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van pianobegeleidingen bij koren, zangers en instrumentalisten. Al meer dan twintig jaar is hij vaste pianist bij Muziektheatervereniging La Mascotte en al sinds de oprichting in 1997 maakt hij deel uit van Salontrio Café Noir. Daarnaast heeft hij gedurende vele jaren pianobegeleidingen verzorgd van zangers, strijkes en blazers en heeft hij pianobegeleidingen verzorgd bij zangconcoursen en harmonie-fanfare concoursen. 

Salontrio Café Noir
Ben je op zoek naar muzikale omlijsting in de stijl van André Rieu? Sinds de oprichting in 1997 maakt Jan Groot als pianist deel uit van Salontrio Café Noir. Klik op www.salontrio.nl voor uitgebreide informatie en luistervoorbeelden.

Muzieklessen
Jan Groot geeft les in piano en saxofoon. Daarnaast geeft hij improvisatieles en leert hij hoe je kunt zingen en spelen. Onder muzieklessen vallen ook solfege en het lesgeven aan vocalisten met ervaring. Onder de noemer ‘muziek op maat’ kunnen de wat meer ervaren muzikanten hun kennis opfrissen.