"Een mooier muziekcadeau dan PianoVibratieBeleving bestaat niet." Irene Annink"

Close Icon
   
Contact Info     T 0527-252798 M 06-21497769

PianoVibratieBeleving   arrow

pianovibratiebelevingGedragen worden door een vleugel
Tijdens de pianovibratiebeleving wordt je zowel letterlijk als figuurlijk gedragen door een vleugel. Terwijl je op de vleugel ligt, dringen de muzikale klanken diep door in je lichaam. De vibraties van de muziek resoneren met jouw fysieke en emotionele lichaam. Het brengt je tot rust en geeft je alle ruimte om je gedachten en gevoelens in een warme en beschermde omgeving vrij spel te geven.

 

pianovibratiebeleving.7012.700Je lichaam loslaten en muziek worden
Cliënten vertellen dat ze zodanig door de ervaring worden opgenomen, dat het ze ter plekke transformeert. Net als in een droom is de pianovibratiebeleving een weldaad waarbij je ervaart hoe je wordt opgenomen door het spel van tonen en trillingen, zodanig dat het lijkt alsof je uiteindelijk de zwaarte van je lichaam loslaat en één wordt met de muziek. pianovibratiebeleving.7034700Een muzikale reis maken
Pianovibratiebeleving is als een mooie droom die je mee voert op een fijne, avontuurlijke reis die je gadeslaat vanuit een diep, innerlijk bewustzijn. De posities die je daarbij inneemt zijn eigen en voor iedereen anders. Gevoelens, stemmingen en bijzondere visioenen zijn de actieve componenten die vrij in- en uitstromen in de baai van passieve rust en ontspanning.

 

pianovibratiebeleving.6997.700Het gevoel
Pianovibratiebeleving levert een verscheidenheid aan speciale gevoelens op. Je doet er dan ook goed aan om open te staan voor alle gevoelens die zich aandienen. Tijd, ruimte en plaats zijn uitsluitend voor jou ingeruimd en de sessie is speciaal aangewend om jouw welzijn te bevorderen. Zie daarin jouw voordeel en claim het. Neem ervan zoveel je kunt en vooral: geniet!

 

DSC_6979.700

Terug naar jezelf
Jezelf (kunnen en mogen) zijn is een eerste levensbehoefte. Vaak wordt er gezegd ‘Je bent niet bij jezelf’. Om jezelf te kunnen zijn moet je weten hoe je ‘bij jezelf kunt komen’. Pianomuziek is een fantastisch medium om tot jezelf te kunnen komen. In die zin is de pianovibratiebeleving dan ook een therapeutische benadering, een zelfhulpmethode mét klanken.

 

Een Muzikaal geschenkEen muzikaal geschenk
Pianovibratiebeleving is een geschenk voor lichaam en geest. Je ervaart niet alleen de levende muziek die in een privé setting speciaal voor jou wordt gespeeld, maar je beleeft ook het bijna absurdistische genoegen om het krachtenveld te voelen dat via de vleugel overgebracht wordt. Letterlijk is de pianovibratiebeleving een uniek en bijzonder waardevol geschenk waarmee je iedereen zeer zeker prettig kunt verassen.

 

Ook Voor MannenVoor Vrouwen en Mannen
Pianovibratiebeleving ie voor iedereen. De redenen waarom zowel mannen als vrouwen zich melden komt vaak overeen. Mensen zijn op zoek naar innerlijke rust, een manier om gecompenseerd te worden voor de dagelijkse drukte en stress. Zowel mannen als vrouwen zijn op zoek naar innovatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelftherapie.

 

Jan groot

Mijn naam is Jan Groot
Ik zit al mijn hele leven in de muziek. Het is mijn passie. Muziek inspireert, geeft energie, maar op andere momenten ook rust en ontspanning. Sinds de opleiding aan het conservatorium ben ik op diverse fronten actief: docent, begeleider, arrangeur, muzikaal leider en als pianist. Muziek is voor mij bezig zijn met kleuren, stemming en gevoel. Met piano vibratie beleving probeer ik dit zo direct mogelijk over te brengen.